Boken Spillror uppradade

Spillror – en väg genom smärtan

Hon var en framgångsrik entreprenör när smärtan stal hennes kropp och kidnappade hennes hjärna. I den tystnad som följde ett avbrutet liv fann hon en ny röst i det skrivna ordet. En väg genom smärtan.

Spillror är en stark och berörande livsberättelse som utan filter skildrar hur sjukdom kan rasera liv men också hur man kan resa sig, hantera smärtan och se ljuset.

Läste och grät, svalde. Funderade!! Otroligt gripande berättelse ! Tack Petra för att du fick mig att förstå!

/Douglas

Detta är ett livsöde som berör och vänder sig till alla oavsett det handlar om att hantera livet eller kämpa mot en sjukdom.
Empati, förståelse, kunskap och kärlek är nyckelorden i denna berättelse som skildrar hur sjukdomen Fibromyalgi förändrar en kvinnas liv drastiskt.

Jag hann bara läsa 4 sidor innan tårarna började forsa. Jag känner igen mig i allt som du beskriver.

/Tanya

Fibromyalgi är en sjukdom med hundratals symptom och drabbar främst kvinnor. Förr diagnostiserades dessa kvinnor som ”hysterikor”, men idag vet man bättre. Tyvärr är det långt kvar inom forskning och behandlingsmetoder för den här sjukdomen.

Som det ser ut idag så finns det ingen behandling eller lindring för de med Fibromyalgi och inte heller något botemedel.

Blev verkligen rörd av ditt språk och är övertygad om att många kommer att ha en hög igenkänning både som drabbad och som närstående men även som du skrev i utbildningssyfte. När kommer nästa bok?

/Annica

Kampen för att bli hörd och vägen till acceptans är lång.
Med fokus på att alla tillstånd är unika beskrivs sjukdomsförlopp och handlingsplaner ur ett personligt perspektiv.
En sorglig och vacker historia som går under huden.


 
OM FÖRFATTAREN

Petra Nilsson är kvinna, mamma och entreprenör i själen. Efter att ha drivit flera verksamheter och vunnit utmärkelser för sitt entreprenörskap drabbades hon av en obotlig sjukdom.
Hon vill nå ut med sin berättelse för att öka förståelse kring kroniska smärttillstånd. Genom att göra sin röst hörd hoppas hon inspirera fler att göra detsamma så att de drabbade möts av empati och kunskap.

Och smärtan bara fortsätter. Det tar aldrig slut. Hon har tagit över helt nu. Demonen vars namn är fibromyalgi. Jag utvecklar smärta av nästan ingenting. Jag är maximalt känslig i min muskulatur.


Spillror – en väg genom smärtan är Petras debutroman där hon i en utelämnande berättelse delar med sig av sin livshistoria och hur smärtan och sjukdomen fiborimyalgi sakta men säkert tagit över hennes liv. Spillror är första boken i en triologi om detta hemska livstillstånd.LÄS MER om vad som sagts och skrivits om Petra och boken nedan.